
Dispositivos e acessórios
Caribbean Stew and Steamed Rice
Preparação 25min
Total 9h 15min
4 portions
Ingredientes
Caribbean Stew
-
lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
freshly squeezed orange juice (1 orange)50 g
-
freshly squeezed lemon juice (½ lemon)20 g
-
Worcestershire sauce60 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
celery stalks cut in pieces180 g
-
fresh coriander2 - 4 sprigs
-
dried oregano2 - 3 pinches
-
fresh bay leaves2
-
cayenne pepper1 - 1 ½ tsp
-
vegetable oil25 g
-
raw cane sugar20 g
-
tomato purée50 g
-
salt1 ½ tsp
-
water450 g
Steamed Rice
-
basmati rice160 g
-
water400 g
-
salt4 pinches
-
vegetable oil4 tsp
Nutrição por 1 portions
Energia
581 kcal /
2438 kJ
Proteína
45 g
Gordura
23 g
Hidratos de carbono
45 g
Fibra
3.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda