
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Caribbean Stew
-
800
g lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm)
ou 800 g boneless stewing lamb cut in pieces (3-4 cm) - 50 g freshly squeezed orange juice (1 orange)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (½ lemon)
- 60 g Worcestershire sauce
- 3 garlic cloves
- 150 g onions quartered
- 180 g celery stalks cut in pieces
- 2 - 4 sprigs fresh coriander
- 2 - 3 pinches dried oregano
-
2
fresh bay leaves
ou 1 dried bay leaf - 1 - 1 ½ tsp cayenne pepper
- 25 g vegetable oil
-
20
g raw cane sugar
ou 20 g brown sugar - 50 g tomato purée
- 1 ½ tsp salt
- 450 g water
Steamed Rice
- 160 g basmati rice
- 400 g water
- 4 pinches salt
-
4
tsp vegetable oil
ou 4 tsp butter
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 581 kcal / 2438 kJ
- Proteína
- 45 g
- Gordura
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Fibra
- 3.9 g
Receitas alternativas
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Cape Malay Chicken Curry
1h
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Chicken Korma
40min
Butter Chicken
50min
Chicken Garam Masala
50min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Beef Madras
1h 30min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Chicken Jalfrezi
1h