Dispositivos e acessórios
Stuffed Parathas
Preparação 45min
Total 1h 20min
6 pieces
Ingredientes
Dough
-
water140 g
-
300 g bread flour, (made up of 150 g white and 150 g wholemeal bread flours)chapati flour300 g
-
ghee30 g
-
vegetable oil plus extra for greasing15 g
-
fine sea salt1 tsp
Potato Filling
-
fresh coriander leaves10 g
-
onions halved50 g
-
garlic clove1
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired, to taste1 - 2
-
ghee plus extra for frying20 g
-
cumin seeds¼ tsp
-
amchoor (mango powder)1 tsp
-
potatoes peeled, diced (1 cm)150 g
-
water80 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
6.2 g
Energia
1211 kJ /
289 kcal
Gordura
11.5 g
Hidratos de carbono
40.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Carrot halwa
1 godz. 5 min
Kheer with Dark Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Chapatis
1 godz. 30 min
Dhokla
30 min
Parathas
1 godz. 30 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Puri
35 min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Chana Masala
45 min