Dispositivos e acessórios
Aloo Beetroot Tikki
Preparação 20min
Total 1h
10 pieces
Ingredientes
-
water1000 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)350 g
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for frying15 g
-
fresh green chilli halved, deseeded1
-
cooked beetroot quartered100 g
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour for dusting1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
1.25 g
Energia
234 kJ /
56 kcal
Gordura
1.79 g
Hidratos de carbono
8.69 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Aloo Gobi
20min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Tarka Dal
9h 5min
Sambhar
1h 5min
Butternut Squash Masala Dosa
11h 30min
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Dhokla
30min
Vegetable Biryani
50min
Chana Masala
45min
Dal Makhani
9h 30min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min