Dispositivos e acessórios
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Preparação 30min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Batter
-
buckwheat flour200 g
-
milk300 g
-
medium egg1
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
salted butter40 g
Filling
-
unsalted butter20 g
-
dessert apple peeled, cored, cut in 8 pieces3
-
scallops12
-
15 g Calvadosbrandy15 g
-
double cream150 g
-
smoked pork sausage cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)85 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
21.3 g
Energia
1943 kJ /
463 kcal
Gordura
24.5 g
Hidratos de carbono
38.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dining in with Friends
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Beurre Blanc
20min
Halloween Pumpkin Tart
2h
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Aquafaba Meringues
2h 15min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Buckwheat Crêpes
30min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2h
Quinoa Salad
35min
Chocolate Mousse
3h 20min
Artisan Plant Pizza
35min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h