Dispositivos e acessórios
Thai Cucumber Salad (TM5)
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (opcional) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
690.5 mg
Proteína
4.9 g
Energia
791.9 kJ /
189.3 kcal
Gordura
13.9 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
White Bean and Feta Dip
5min
PaNOma Mocktail
45min
Beetroot Salad
10min
Berry Liqueur
25min
Beetroot salad
10min
Coconut Prawn Soup
45min
Houmous Salad Dressing
5min
Jalapeño, Lime and Coconut Cashews
25min
Roasted Garlic Dip
1h 15min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min