Dispositivos e acessórios
Thai Cucumber Salad (TM5)
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (opcional) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
690.5 mg
Proteína
4.9 g
Energia
791.9 kJ /
189.3 kcal
Gordura
13.9 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Courgetti Carbonara
40min
Lasagne-style Courgette Bake
2h 15min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1h 45min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Nenhuma avaliação
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Vegan Summer Rolls
35min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5h 15min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5min