Dispositivos e acessórios
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
Preparação 5min
Total 35min
718 g
Ingredientes
-
wholemeal flour170 g
-
baking powder2 tsp
-
plain flour170 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
buttermilk290 g
-
blue cheese crumbled80 g
-
fresh rosemary to taste, leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
424 mg
Proteína
9 g
Energia
929 kJ /
220 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Cooking with Chef Dean Edwards
5 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pitta Bread
2h
Pretzels
1h
Lavender Shortbread
1h
Hot Cross Buns
3h 50min
Mediterranean Bread
5h 20min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Cheddar Soda Bread Rolls
50min
Fresh Pasta Dough
1h
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50min
Naan Bread with Onion and Cumin
1h 30min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min