Dispositivos e acessórios
Cape Malay Chicken Curry
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
onions halved60 g
-
sunflower oil30 g
-
cloves3
-
long red chilli halved, deseeded and sliced1
-
ground cinnamon to taste½ - ¾ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cardamom to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
ground white pepper to taste½ - 1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste1 tsp
-
mango chutney2 Tbsp
-
water250 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
floury potatoes peeled, cut in bite-size pieces500 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in bite-size pieces600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
40 g
Energia
1496 kJ /
358 kcal
Gordura
9 g
Fibra
3.7 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
South African
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lamb Korma
4 godz.
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Chicken Saag
50 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Prawn Bhuna
30 min
Lamb Keema with Peas
1 godz.
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Chicken Akhni
1 godz. 30 min