
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g vegetable oil
- 300 g brown onions cut into wedges
- 30 g unsalted butter
- 300 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 30 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- Nutrição
- por 600 g
- Energia
- 679.8 kcal / 2855 kJ
- Proteína
- 8.3 g
- Gordura
- 52.7 g
- Hidratos de carbono
- 41.2 g
- Fibra
- 9 g
- Gordura saturada
- 23.3 g
- Sódio
- 2071.9 mg
Receitas alternativas
Prune and orange stuffing
10min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Bolognaise sauce for two
20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Poached eggs with hollandaise
40min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13h
Veal involtini
35min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Whole steamed chicken
1h 20min
Diane sauce
20min