Dispositivos e acessórios
Gluten free Worcestershire sauce
Preparação 5min
Total 1h 10min
420 gram
Ingredientes
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
apple cider vinegar200 g
-
golden syrup150 g
-
molasses40 g
-
tamari60 g
-
ground allspice½ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 420 gram
Sódio
4419 mg
Proteína
10.5 g
Energia
2823 kJ /
672 kcal
Gordura
1.5 g
Fibra
4.77 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
153.35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free plain flour
5min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Tomato ketchup
1h 25min
Rice flour
5min
Tomato paste
2h 20min
Gluten free flatbreads
40min
Gluten free baking powder
5min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free barbecue sauce
50min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min