Dispositivos e acessórios
Gluten free Worcestershire sauce
Preparação 5min
Total 1h 10min
420 gram
Ingredientes
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
apple cider vinegar200 g
-
golden syrup150 g
-
molasses40 g
-
tamari60 g
-
ground allspice½ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 420 gram
Sódio
4419 mg
Proteína
10.5 g
Energia
2823 kJ /
672 kcal
Gordura
1.5 g
Fibra
4.77 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
153.35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Dukkah
25min
Beetroot ketchup
1h 15min
Citrus salt
35min
Brown sugar spice rub
5min
Rosemary salt
24h 5min
Tomato ketchup
1h 25min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Traditional Worcestershire sauce
35min