Dispositivos e acessórios
Pecan pie cheesecake cups
Preparação 25min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
-
pecans100 g
-
unsalted butter softened70 g
-
digestive biscuits broken into pieces120 g
-
bourbon (optional - see Tips)40 g
-
brown sugar80 g
-
pure maple syrup60 g
-
vanilla bean paste1 ½ tsp
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
206.5 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1865.4 kJ /
444.1 kcal
Gordura
36.1 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
17.8 g
Hidratos de carbono
25.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9h 40min
Banoffee tartlets
1h 45min
Pull-apart sunshine bread
40min
Raspberry and lemon flan
1h
Family chicken galette
1h 55min
Gingerbread pavlova stack
5h 30min
Traditional cocktail sauce
5min
Diane sauce
20min
Chocolate brownie trifle
6h
Plaited pork pie
40min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min