
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger peeled
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 star anise
- 50 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp tamarind paste (see Tips)
- 2 tsp Chinese five spice
- ½ tsp sesame oil
- 700 g water plus extra water for steaming
- 800 - 1100 g boneless pork belly, rind on
- 1 - 2 pinches salt to taste, plus extra for sprinkling
- 2 pears (large), cut into halves and cored
- 2 tsp white sugar
- 120 g red onion cut into pieces
- 1 tbsp oil
- ½ tsp cumin seeds
- 1 beetroot peeled and cut into quarters
- 800 g canned lentils rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 3 tsp red wine vinegar
- 5 - 6 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 978.5 kcal / 4109.7 kJ
- Proteína
- 69.4 g
- Gordura
- 51.9 g
- Hidratos de carbono
- 46.5 g
- Fibra
- 13.6 g
- Gordura saturada
- 17.9 g
- Sódio
- 333 mg
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