Dispositivos e acessórios
Vindaloo pork
Preparação 15min
Total 5h 10min
4 portions
Ingredientes
Curry mix
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
cinnamon quill2 cm
-
whole cloves4
-
cardamom pods2
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves6
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 pinch
-
olive oil1 tbsp
-
apple cider vinegar2 tsp
Pork belly
-
pork belly meat, boned and scored1000 g
-
brown onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
fresh bird's eye chillies trimmed and cut into pieces2 - 3
-
olive oil30 g
-
fresh curry leaves8
-
soft dark brown sugar1 tbsp
-
water1400 g
-
salt plus extra for seasoning1 tsp
-
basmati rice200 g
-
black mustard seeds (see Tips)1 tsp
-
roasted unsalted cashew nuts toasted50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1024.5 mg
Proteína
57.2 g
Energia
4119.8 kJ /
980.8 kcal
Gordura
60.6 g
Fibra
7.4 g
Gordura saturada
18.5 g
Hidratos de carbono
49.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lamb korma
4h
Chicken and sweet corn soup
30min
Thai chilli chicken and basil
30min
Beef stroganoff
35min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Mexican chicken stew
40min
Curry lamb cutlets
1h
Pork vindaloo
2h 20min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min