Dispositivos e acessórios
Sago plum pudding
Preparação 15min
Total 28h 15min
8 portions
Ingredientes
-
sago80 g
-
full cream milk for soaking520 g
-
unsalted butter for greasing
-
lemon zest only, no white pith1
-
dark brown sugar180 g
-
breadcrumbs70 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
pitted dates60 g
-
dried figs60 g
-
dried apricots30 g
-
dried apple30 g
-
dried currants30 g
-
glacé cherries30 g
-
sultanas50 g
-
ground allspice1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
egg1
-
water1700 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
387.1 mg
Proteína
5.3 g
Energia
1300 kJ /
309 kcal
Gordura
7.5 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
55.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Christmas cake
196h 35min
Tomato ketchup
1h 25min
Coconut rum sauce
15min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Brandy custard (TM6)
15min
Almond thins
25min
DIY chocolate truffles
3h 40min
Lemon or lime butter
15min
Orange and almond cake
2h 20min
Chicken and sweet corn soup
30min
Sticky date pudding
1h 30min