Dispositivos e acessórios
Sago plum pudding
Preparação 15min
Total 28h 15min
8 portions
Ingredientes
-
sago80 g
-
full cream milk for soaking520 g
-
unsalted butter for greasing
-
lemon zest only, no white pith1
-
dark brown sugar180 g
-
breadcrumbs70 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
pitted dates60 g
-
dried figs60 g
-
dried apricots30 g
-
dried apple30 g
-
dried currants30 g
-
glacé cherries30 g
-
sultanas50 g
-
ground allspice1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
egg1
-
water1700 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
387.1 mg
Proteína
5.3 g
Energia
1300 kJ /
309 kcal
Gordura
7.5 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
55.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Festive fruit cake
30 godz. 55 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Lemon or lime butter
15 min
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Speedy citrus layered cake
1 godz. 10 min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Chocolate and anise fruit bark
2 godz. 20 min
Christmas cake
196 godz. 35 min
Tuatua fritters
45 min
Date and nut loaf
1 godz. 20 min
Buttermilk scones
35 min