Mini pad Thai frittatas

Mini pad Thai frittatas

4.2 40 avaliações
Preparação 15min
Total 40min
6 portions

Ingredientes

  • olive oil spray for greasing
  • vermicelli noodles
    50 g
  • water for steaming
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • skinless chicken thigh fillets cut into pieces (2 cm)
    300 g
  • medium raw prawns peeled, cleaned and cut into thirds
    12
  • spring onions/shallots trimmed and cut into slices
    3
  • fresh coriander leaves and stalks roughly chopped
    20 sprigs
  • palm sugar (2 cm)
    1 cube
  • eggs
    5
  • fish sauce
    2 tbsp
  • lime juice
    1 tbsp
  • salt (optional)
    ⅛ tsp
  • dried chilli flakes
    ½ tsp
  • oil
    20 g
  • sweet chilli sauce to serve

Nutrição por 1 portion

Energia 269.6 kcal / 1132.4 kJ
Proteína 24.4 g
Gordura 13.8 g
Hidratos de carbono 12 g
Fibra 0.8 g
Gordura saturada 3 g
Sódio 1174.5 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...