Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- olive oil spray, for greasing
- 50 g vermicelli noodles
- water, for steaming
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (2 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled, cleaned and cut into thirds
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 20 sprigs fresh coriander, leaves and stalks roughly chopped
- 1 cube palm sugar (2 cm)
- 5 eggs
- 2 tbsp fish sauce
- 1 tbsp lime juice
- ⅛ tsp salt (optional)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 20 g oil
- sweet chilli sauce, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1132.4 kJ / 269.6 kcal
- Proteína
- 24.4 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 13.8 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Fibra
- 0.8 g
- Sódio
- 1174.5 mg
Receitas alternativas
Chicken and cashews
55min
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Hearty seafood chowder
1 Std.
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 Min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Thai-style fish cakes
30 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Pork san choy bau
25 Min