Versões compatíveis
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Proteína
- 41.7 g
- Hidratos de carbono
- 59 g
- Gordura
- 85.3 g
- Gordura saturada
- 34.4 g
- Fibra
- 11.4 g
- Sódio
- 712.7 mg
Receitas alternativas
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Beef stroganoff
35min
LCHF chicken Kyivs
40 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40 min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Veal involtini
35min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Pork san choy bau
25 min