Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pie filling
- 800 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g leeks ; green part cut into pieces and white part cut into rounds (1 cm) and reserved
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 700 g skinless chicken thigh fillets
- 60 g salted butter
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g gluten free cornflour
Pastry
- 50 g cheddar cheese (mature)
- 400 g gluten free flour mix (see Tips)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp xanthan gum
- 1 tsp salt
- 1 egg
- 40 g wholegrain mustard (gluten free)
- 3 tbsp water
- arrowroot flour, for dusting
- 1 egg yolk
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3933.5 kJ / 936.5 kcal
- Proteína
- 32.5 g
- Hidratos de carbono
- 62.7 g
- Gordura
- 60.3 g
- Gordura saturada
- 35.4 g
- Fibra
- 7.4 g
- Sódio
- 1330.7 mg
Receitas alternativas
Curried sausages and lentils
1h
Aussie meat pies
2 godz.
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Butter chicken
55 min
Pork san choy bau
25 min
Chilli con carne
45 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Gluten free chocolate brownie
45 min