Dispositivos e acessórios
Thai-style fish cakes
Preparação 15min
Total 30min
18 pieces
Ingredientes
-
oil for greasing
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed4
-
fresh green beans trimmed, cut into halves100 g
-
spring onions/shallots trimmed, cut into pieces2
-
white fish fillets (e.g. snapper, ling, barramundi), cut into pieces (3-4 cm)600 g
-
Thai red curry paste (see Tips)100 g
-
coconut cream60 g
-
egg white1
-
water plus extra as needed500 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
fresh long red chilli thinly sliced, for garnishing1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
109.4 mg
Proteína
22.1 g
Energia
749.5 kJ /
178.5 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Quick massaman beef curry
40min
Thai chilli chicken and basil
30min
Thai red chicken curry
30min
Chicken cacciatore
50min
Butter chicken
55min
Beef rendang
1h 55min
Thai red curry paste
15min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Layered lamb curry
1h
Eggplant rotolo
1h 40min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Thai green chicken curry
30min