Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 180 g flat rice stick noodles (wide)
- boiling water, for soaking
- 2 tbsp peanut oil
- 4 garlic cloves
- 170 g brown onion, cut into quarters
- 50 g kecap manis
- 60 - 80 g hoi sin sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 3 tsp lime juice
- 100 g carrot, cut into thin slices diagonally (3 mm)
- 12 stalks Chinese broccoli (gai lan), stalks trimmed and cut into thirds; leaves shredded and reserved
- oil spray, for greasing
- 3 eggs
- 2 tbsp full cream milk
- ½ tsp salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1173.1 kJ / 279.3 kcal
- Proteína
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 17.9 g
- Gordura
- 17.5 g
- Gordura saturada
- 3.5 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sódio
- 1528.7 mg
Receitas alternativas
Pad Thai noodles with prawns
30 Min
Mushroom risotto
30 Min
Rendang curry
30 Min
Chicken pad thai
55 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Satay noodle salad
35 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Pork san choy bau
25 Min
Penne and vegetables
35 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Mexican stack
45 Min