Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g speck, cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 leek, trimmed, white part only cut into pieces (3 cm)
- 40 g salted butter
- 250 g potatoes, unpeeled and cut into pieces (approx.1 cm)
- 1 tsp dried parsley
- 1000 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground nutmeg
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Savoy cabbage, finely shredded (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 898.8 kJ / 214 kcal
- Proteína
- 11.1 g
- Hidratos de carbono
- 13.3 g
- Gordura
- 12.1 g
- Gordura saturada
- 9.6 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 456.3 mg
Receitas alternativas
Chorizo meatballs and potato stew
40 Min
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Curried sausages and lentils
1 Std.
Shepherd's pie
55min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25 min
Chorizo and bean winter warmer
1 Std. 30 Min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Pea and ham soup
2h 20 min