Dispositivos e acessórios
Tarte Bourguignonne
Preparação 20min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Pastry
-
butter cold, diced, plus extra for greasing85 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water ice cold100 g
Filling
-
100 g Cheddar cheese, cut in piecesGruyère cheese cut in pieces100 g
-
onions quartered300 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
beef mince400 g
-
ground black pepper¼ tsp
White Sauce
-
plain flour40 g
-
unsalted butter diced40 g
-
milk400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22.5 g
Energia
2339 kJ /
559 kcal
Gordura
32.2 g
Hidratos de carbono
44.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
COOKING FOR A CROWD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Napoli Potato Cake
1h 30min
Family Chicken Galette
1h 55min
Lamb and Leek Pie
2h
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Quiche Lorraine
45min
Chicken and Pear Pie
2h 40min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min
Tomato Basil Chicken Quiche
1h
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2h 45min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min