
Versões compatíveis
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Ice cream
- 1 tsp vanilla bean paste
- 800 g watermelon flesh cut into pieces (approx. 4 cm)
- 100 g caster sugar
- 150 g frozen raspberries
- 380 g pouring (whipping) cream
- 120 g full cream milk
Wafers
- 100 g rice malt syrup
- 50 g pure maple syrup
- 50 g puffed amaranth grain (see Tips)
- 20 g puffed millet (see Tips)
- 20 g shredded coconut
- 1 tbsp poppy seeds
- 1 tbsp sesame seeds
- 1 tsp vanilla bean paste
- oil for greasing
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 287 kcal / 1208 kJ
- Proteína
- 2.9 g
- Gordura
- 16.1 g
- Hidratos de carbono
- 33.3 g
- Fibra
- 2.1 g
Receitas alternativas
Mint choc chip ice cream
4h 15min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Almond biscotti
3h 30min
Robot cake
2h
Alphabet cupcakes
25h 30min
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5h 30min
Coconut rice pudding with banana
50min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten free lamingtons
1h 30min
Brutti ma buoni
4h 40min
Banana berry mini loaves
1h 30min
Hawaiian gluten-free pizza
2h