Dispositivos e acessórios
Chocolate volcanos
Preparação 20min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing150 g
-
cocoa powder1 tbsp
-
dark chocolate broken into pieces350 g
-
brown sugar150 g
-
salt1 pinch
-
eggs6
-
egg yolks2
-
vanilla bean paste1 tsp
-
plain flour75 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
fresh raspberries to serve150 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
132.2 mg
Proteína
10.5 g
Energia
3017.8 kJ /
718.5 kcal
Gordura
51.9 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
31.7 g
Hidratos de carbono
55.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sunrise margarita (non-alcholic)
10min
Chocolate fondants
30min
Crème brûlée
7h
Traditional crème brûlée
25h
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Fresh fruit punch
24h 20min
Chocolate Frangelico® gelato
28h
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Churros
40min
Chocolate fondant cake
40min
Meringues
5h
Pavlova
6h