Dispositivos e acessórios
Chocolate volcanos
Preparação 20min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing150 g
-
cocoa powder1 tbsp
-
dark chocolate broken into pieces350 g
-
brown sugar150 g
-
salt1 pinch
-
eggs6
-
egg yolks2
-
vanilla bean paste1 tsp
-
plain flour75 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
fresh raspberries to serve150 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
132.2 mg
Proteína
10.5 g
Energia
3017.8 kJ /
718.5 kcal
Gordura
51.9 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
31.7 g
Hidratos de carbono
55.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hollandaise sauce
15min
Berry marshmallow slice
2h 30min
Crème brûlée
7h
Profiteroles
2h
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Almond tuiles
30min
Chocolate fondants
30min
Sandwich sushi
1h 45min
Lemon and white chocolate lava cakes
30min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Hokey pokey ice cream
28h 25min