Dispositivos e acessórios
Croissants
Preparação 45min
Total 16h
18 pieces
Ingredientes
-
water120 g
-
full cream milk120 g
-
dried instant yeast or 10 g fresh yeast, crumbled1 tsp
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
milk powder10 g
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter (1 whole 250 g block, cold and 50 g cut into cubes), plus extra to grease300 g
-
sea salt1 tsp
-
egg beaten1
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
114 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1004 kJ /
240 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
24.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Neapolitan ice cream cake
21h 10min
Pistachio macarons
2h 30min
Fondant au chocolate
50min
Coffee Candy
25min
Pistachio 'crème brûlée'
3h 20min
Tiramisu maritozzi
11h
Charcoal waffle cones
35min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Chocolate ganache
20min
Galaktoboureko
1h 35min
Passionfruit gummies
1h 25min