Dispositivos e acessórios
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
Preparação 25min
Total 3h
12 portions
Ingredientes
Saffron and sage bread
-
mixed dried fruit (e.g. apricots, cranberries, sultanas)200 g
-
nuts (e.g. walnuts, pecans, pistachios)100 g
-
water150 g
-
saffron1 pinch
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
-
baker's flour500 g
-
dried instant yeast10 g
-
honey50 g
-
eggs3
-
unsalted butter softened40 g
-
full cream milk150 g
-
salt1 pinch
-
fresh sage leaves finely chopped15
-
ground cinnamon1 tsp
Ginger butter
-
glacé ginger120 g
-
ground ginger1 tsp
-
unsalted butter cut into cubes (2 cm)150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
48.3 mg
Proteína
9.6 g
Energia
1878.8 kJ /
447.3 kcal
Gordura
20.4 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
55.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Meringue Easter Nests
3 Std. 20 Min
Vegan parmesan shards
3 Std. 55 Min
Mushroom stock paste
1 Std. 35 Min
Kimchi
149 Std.
Baked cheesecake
3 Std. 10 Min
Strawberry champagne cake
3 Std. 10 Min
Rye loaf
40 Min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 Std. 5 Min
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min