Dispositivos e acessórios
Brioche slice with crumble
Preparação 20min
Total 2h
24 portions
Ingredientes
Crumble
-
plain flour70 g
-
white sugar50 g
-
vanilla sugar2 tsp
-
unsalted butter50 g
Dough
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
plain flour500 g
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing100 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
seasonal fruit (e.g. blueberries, strawberries, rhubarb), cut into pieces, or jam250 - 300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
60.3 mg
Proteína
3.6 g
Energia
849.5 kJ /
202.3 kcal
Gordura
6.2 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
33.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish cuisine: Desserts
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate mint thins
2h 30min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Spiced apple liqueur
168h 10min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Italian Easter bread
3h 50min
Moreish mix (aka - the perfect snack mix)
3h 30min
Gazelle horns
1h
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Passionfruit and macadamia truffles
3h 30min
Lime sour cream bundt cake
50min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Peach and plum upside-down cake
50min