Dispositivos e acessórios
Cold cut pork sausage
Preparação 15min
Total 1h 30min
10 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
pork loin cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
speck cut into pieces (3 cm)200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
dried mixed herbs to coat1 - 3 tbsp
-
water700 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
511.5 mg
Proteína
15.4 g
Energia
375.6 kJ /
89.4 kcal
Gordura
2.4 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
0.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiralized Carrot Pickles
Nenhuma avaliação
Hot Cross Buns
1h 55min
Turkey roulade with peaches and apricots
2h 10min
Pork and porcini roulade
5h 15min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27h
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Browned pork cubes
15min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Anise-cured salmon
14h 10min