Dispositivos e acessórios
Cold cut pork sausage
Preparação 15min
Total 1h 30min
10 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
pork loin cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
speck cut into pieces (3 cm)200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
dried mixed herbs to coat1 - 3 tbsp
-
water700 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
511.5 mg
Proteína
15.4 g
Energia
375.6 kJ /
89.4 kcal
Gordura
2.4 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
0.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot and avocado eggs
88h
Buttermilk bread
2h
Strawberry jam
55min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Cheese spread
1h
Tomato paste
2h 20min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Prosciutto and basil egg cups
40min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min
Chicken velouté meal (TM6)
45min