Dispositivos e acessórios
Classic Swiss Fondue
Preparação 5min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)7 oz
-
Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided21 oz
-
dry white wine divided15 oz
-
corn starch (approx. 2 heaping tbsp)1 oz
-
Kirsch (see Tip)1 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
39 g
Energia
2615 kJ /
625 kcal
Gordura
41 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cheese Please!
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Thanksgiving Gravy
20min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Kalamata Tapenade
5min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45min
Caesar Salad Dressing
5min
Deviled Eggs
20min
Lemon Risotto
30min
Marinara Sauce
40min
Lobster Bisque
1h 50min