Dispositivos e acessórios
Classic Swiss Fondue
Preparação 5min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)7 oz
-
Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided21 oz
-
dry white wine divided15 oz
-
corn starch (approx. 2 heaping tbsp)1 oz
-
Kirsch (see Tip)1 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
39 g
Energia
2615 kJ /
625 kcal
Gordura
41 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cheese Please!
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chocolate Mousse
3h 20min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Béarnaise sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Choron Sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Dulce de Leche Ice Cream
12h
Dulce de Leche
7h 35min
Mustard and dill vinaigrette
5min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min