Dispositivos e acessórios
Zucchini and Cheese Soufflés
Preparação 15min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
oil plus extra to grease½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)3 oz
-
white onions quartered (approx. ½ large onion)3 ½ oz
-
garlic clove1
-
zucchini peeled, cut into pieces (approx. 2 in.) (approx. 1½ medium zucchini)10 ½ oz
-
salt½ tsp
-
whole milk2 ½ oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
large eggs2
-
raclette cheese cut into 8 equal pieces2 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
741 kJ /
177 kcal
Gordura
9 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cheese Please!
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
California Stuffed Artichokes
55min
Leek Pie
1h 45min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Mushroom Risotto
30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1h 15min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Risotto with Broccolini
35min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50min
Guava Paste Cookies
45min