Dispositivos e acessórios
Zucchini and Cheese Soufflés
Preparação 15min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
oil plus extra to grease½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)3 oz
-
white onions quartered (approx. ½ large onion)3 ½ oz
-
garlic clove1
-
zucchini peeled, cut into pieces (approx. 2 in.) (approx. 1½ medium zucchini)10 ½ oz
-
salt½ tsp
-
whole milk2 ½ oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
large eggs2
-
raclette cheese cut into 8 equal pieces2 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
741 kJ /
177 kcal
Gordura
9 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cheese Please!
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Key Lime Pie
4h 40min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Root Vegetable Soufflé
1h 25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Purple Cauliflower Soup
25min
Broccoli Mozzarella Bites
45min
Leek Pie
1h 45min
Mushroom Risotto
30min
Mushroom Stroganoff
30min