Dispositivos e acessórios
Zucchini and Cheese Soufflés
Preparação 15min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
oil plus extra to grease½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)3 oz
-
white onions quartered (approx. ½ large onion)3 ½ oz
-
garlic clove1
-
zucchini peeled, cut into pieces (approx. 2 in.) (approx. 1½ medium zucchini)10 ½ oz
-
salt½ tsp
-
whole milk2 ½ oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
large eggs2
-
raclette cheese cut into 8 equal pieces2 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
741 kJ /
177 kcal
Gordura
9 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cheese Please!
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50 min
Mushroom Risotto
30 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Fish Sticks
2 godz. 30 min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 min
Pasta "alla Norma"
50 min
Stuffed Gnocchi
1 godz. 20 min
Meyer Lemon Bars
40 min
Quinoa Patties
1 godz.
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Cacio e Pepe
30 min