Dispositivos e acessórios
Borscht
Preparação 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
red onions quartered9 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
red beets peeled, quartered18 oz
-
beef broth30 oz
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sour cream to garnish
-
chopped parsley to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
623 kJ /
149 kcal
Gordura
10 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Satisfying Soups
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Asparagus Cream Soup
25 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
35 Min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Purple Cauliflower Soup
25 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 Min
Tomato Basil Soup
40 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
White Bean Soup
2 Std. 45 Min