Dispositivos e acessórios
Root Vegetable Soufflé
Preparação 15min
Total 1h 25min
6 portions
Ingredientes
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease bowl2 oz
-
sugar1 oz
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)8 oz
-
carrot juice (100% juice)16 oz
-
whole milk6 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
egg yolks from large eggs3
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
ground allspice¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg whites from large eggs5
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
232.2 mg
Proteína
8 g
Energia
1180.2 kJ /
282.1 kcal
Gordura
11.1 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
38.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Purple Cauliflower Soup
25 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Beef Chili with Lemon Feta
30 Min
Kabocha Sage Risotto
40 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 Min
Blue Cheese Soufflés
45 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min