Dispositivos e acessórios
Mango, coconut and lychee icy poles
Preparação 30min
Total 7h 45min
8 portions
Ingredientes
Macadamia crumble
-
plain flour30 g
-
unsalted butter20 g
-
brown sugar2 tbsp
-
raw macadamia nuts20 g
Coconut ice cream
-
coconut cream200 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
lychee juice (drained from 560 g can lychees in syrup)150 g
Mango and lychee sorbet
-
mangoes (approx. 2 mangoes) flesh only, cut into pieces400 g
-
canned lychees drained100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
7.4 mg
Proteína
1.9 g
Energia
753.1 kJ /
179.3 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Little lasagne cups
2h 50min
Cheesecakes in jars
4h
Chocolate fondants
30min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1h 5min
Chocolate volcanos
55min
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Baked cheesecake
2h 55min
Critters and crawlers
2h 25min
Lemon tart
2h 15min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Honeycomb ice cream slice
4h 10min