Dispositivos e acessórios
Salted caramel soufflés
Preparação 15min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
-
salted butter for greasing
-
white sugar8 tsp
-
milk150 g
-
gluten free cornflour20 g
-
tinned caramel (see Tips)150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs room temperature, separated4
-
sea salt flakes¼ tsp
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
191.1 mg
Proteína
5.6 g
Energia
804.3 kJ /
191.5 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bee sting cake
6h 50min
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Chocolate sauce
20min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Meat pasties
Nenhuma avaliação
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Banoffee arctic roll
28h 40min
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Sago plum pudding
28h 15min
Honeycomb ice cream slice
4h 10min