Dispositivos e acessórios
Salted caramel soufflés
Preparação 15min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
-
salted butter for greasing
-
white sugar8 tsp
-
milk150 g
-
gluten free cornflour20 g
-
tinned caramel (see Tips)150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs room temperature, separated4
-
sea salt flakes¼ tsp
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
191.1 mg
Proteína
5.6 g
Energia
804.3 kJ /
191.5 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1h
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20min
Cherry clafoutis
1h 5min
Baked cheesecake
2h 55min
Mango cheesecake
6h 35min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Mimosa float
6h 10min
Cha gio (spring rolls)
55min
Teriyaki salmon bao
1h 50min