Dispositivos e acessórios
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
Preparação 10min
Total 30min
5 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
courgettes cut in pieces (2 cm)450 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
water450 g
-
fine sea salt1 tsp
-
chorizo peeled, sliced (1 cm)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
978.1 mg
Proteína
11.8 g
Energia
1050.7 kJ /
251.1 kcal
Gordura
15.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
17.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Squash
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1h 10min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Traditional Irish Stew
4h 30min
Mince and Tatties
1h 10min
Leek and Potato Soup
40min
Italian Ditalini Vegetable Soup
40min
Creamy Pea Soup
40min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5min
Tuscan Bean Soup
50min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min