Carrot, Orange and Ginger Soup

Carrot, Orange and Ginger Soup

4.1 73 avaliações
Preparação 5min
Total 25min
4 portions

Ingredientes

  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
    15 - 25 g
  • orange thin peelings of skin only
    ½
  • onions quartered
    225 g
  • carrots cut in pieces
    480 g
  • unsalted butter
    35 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • water
    700 g
  • fine sea salt or to taste
    1 pinch
  • ground black pepper or to taste
    1 - 2 pinches

Nutrição por 1 portion

Energia 145 kcal / 608 kJ
Proteína 1.7 g
Gordura 8.2 g
Hidratos de carbono 16.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...