Dispositivos e acessórios
Carrot, Orange and Ginger Soup
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste15 - 25 g
-
orange thin peelings of skin only½
-
onions quartered225 g
-
carrots cut in pieces480 g
-
unsalted butter35 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water700 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1.7 g
Energia
608 kJ /
145 kcal
Gordura
8.2 g
Hidratos de carbono
16.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Oranges
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Carrot and Coriander Soup
25min
Carrot and Ginger Soup
5min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Creamy Courgette Soup
25min
Celeriac and Apple Soup
55min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Cauliflower Cheese Soup
30min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Curried Sweet Potato Soup
30min