Dispositivos e acessórios
Mushroom and Cannellini Bean Soup
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
dried wild mushrooms (e.g. porcini, ceps)30 g
-
boiling water300 g
-
onions quartered120 g
-
unsalted butter diced60 g
-
tinned cannellini beans drained (2 x 400 g tins)480 g
-
liquid vegetable stock (see tip)400 g
-
fresh sage leaves2
-
fine sea salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
464.5 mg
Proteína
9.4 g
Energia
1097.2 kJ /
262.2 kcal
Gordura
12.7 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
7.9 g
Hidratos de carbono
29.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Spring Vegetable Soup
35min
Carrot and Coriander Soup
25min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Carrot and Coriander Soup
25min
Broccoli and stilton soup
30min
Celeriac and Apple Soup
55min
Onion Soup
1h
Creamy Courgette Soup
25min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Curried Parsnip Soup
30min