Dispositivos e acessórios
Chocolate self-saucing pudding
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds60 g
-
gluten free flour mix (see Tips)100 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
cocoa powder (pure)30 g
-
salt1 pinch
-
soft dark brown sugar100 g
-
eggs2
-
full cream milk40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Sauce
-
soft dark brown sugar100 g
-
cocoa powder (pure)20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water150 g
-
full cream milk150 g
-
whipped cream to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
221.8 mg
Proteína
8.6 g
Energia
1446.7 kJ /
344.3 kcal
Gordura
12.3 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salted caramel slice
2 Std. 30 Min
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Custard
10 Min
Aussie meat pies
2 Std.
Buttercream icing
10 Min
Hedgehog honeycomb slice
2 Std. 35 Min
Afghan biscuits
25 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Pikelets
35 Min