Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 30 g water
- 170 g dark chocolate (gluten free), broken into pieces
- 100 g caster sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 2 eggs
- 50 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 pinch salt
- 80 g white chocolate, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 80 g whole raw macadamia nuts, cut into pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 625.3 kJ / 148.9 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Hidratos de carbono
- 10.9 g
- Gordura
- 11.1 g
- Gordura saturada
- 5.6 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sódio
- 58.3 mg
Receitas alternativas
Gluten free sticky date puddings
1h 5 min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Chocolate raspberry puddings
40min
Chocolate ripple cheesecake towers
40min
Gluten free shortbread
1 Std. 20 Min
Gluten free lemon tart
2h 25 min
Gluten free scones
30min
Buttercream icing
10min
Peanut caramel slice
5 Std. 35 Min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min