Dispositivos e acessórios
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
Preparação 5min
Total 5min
4 portions
Ingredientes
-
bananas peeled, sliced (1 cm) then frozen180 g
-
ripe avocados quartered (approx. 2 large avocados)190 g
-
cacao powder40 g
-
date syrup40 g
-
cashew butter60 g
-
lime juice only½
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh raspberries for serving12
-
double cream (opcional) for serving40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.6 g
Energia
1208 kJ /
289 kcal
Gordura
18.3 g
Hidratos de carbono
23.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sports Nutrition
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Amaranth and Chickpea Patties
1 Std. 30 Min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 Min
Buckwheat and Cacao Granola
2 Std. 35 Min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 Min
Kiwi and Raspberry Chia Pudding (No Added Sugar)
4 Std. 15 Min
Sweet Potato Brownies
8 Std. 55 Min
Buckwheat Porridge
25 Min
Porridge with Almond Milk and Chia Seeds
20 Min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 Std.
Chocolate Hazelnut Energy Balls
10 Min