Dispositivos e acessórios
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
Preparação 40min
Total 25h 20min
30 pieces
Ingredientes
Chipotle Mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
garlic clove1
-
chilli paste (chipotle)3 tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
Dijon mustard1 tsp
-
lime juice (approx. ½ lime)20 g
-
sea salt to taste1 pinch
Croquettes
-
water500 g
-
large eggs5
-
corn on the cob (approx. 180 g)2
-
100 g vintage Cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)manchego cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
unsalted butter30 g
-
olive oil plus extra for frying (approx. 250 - 300 g)30 g
-
brown onion cut into pieces30 g
-
2 - 3 Tbsp pickled jalapeño chillies, drainedfresh jalapeño chilli deseeded if preferred and cut into halves1
-
plain flour90 g
-
full cream milk400 g
-
sea salt½ tsp
-
breadcrumbs300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
4.7 g
Energia
1141 kJ /
272 kcal
Gordura
23.5 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
10.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish Tapas
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Curry ketchup
30min
Berry Liqueur
25min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
The Ultimate Barbecue Sauce
2h
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3h 40min
Rum Babas
3h 45min
Banana Cream Pie
4h 15min
Caesar Salad Dressing
5min
Profiteroles
2h 15min
Dark Storm
10min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min