Versões compatíveis
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chipotle Mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 3 tsp chilli paste (chipotle)
- 2 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lime juice (approx. ½ lime)
- 1 pinch sea salt, to taste
Croquettes
- 500 g water
- 5 large eggs
- 2 corn on the cob (approx. 180 g)
-
100
g manchego cheese, cut into pieces (3 cm)
ou 100 g vintage Cheddar cheese, cut into pieces (3 cm) - 30 g unsalted butter
- 30 g olive oil, plus extra for frying (approx. 250 - 300 g)
- 30 g brown onion, cut into pieces
-
1
fresh jalapeño chilli, deseeded if preferred and cut into halves
ou 2 - 3 Tbsp pickled jalapeño chillies, drained - 90 g plain flour
- 400 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 300 g breadcrumbs
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1141 kJ / 272 kcal
- Proteína
- 4.7 g
- Hidratos de carbono
- 10.8 g
- Gordura
- 23.5 g
- Fibra
- 1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Shakshuka
50min
Hazelnut Hot Chocolate
1h 10min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 Std. 50 Min
Masala Cherry Tiffin
2h 30min
The Ultimate Barbecue Sauce
2h
Salsa Verde
10min
Cucumber and Mint Raita
25min
Herb Butter Flatbreads
35min
BBQ Sauce
20 min
Onion Bhaji
45 min