
Dispositivos e acessórios
Hollandaise Sauce
Preparação 5min
Total 15min
1 Total recipe
Ingredientes
-
water (see tip for portioning)20 g
-
freshly squeezed lemon juice (see tip for portioning)40 g
-
unsalted butter diced (see tip for portioning)350 g
-
egg yolks from medium eggs (see tip for portioning)8
-
fine sea salt (see tip for portioning)½ tsp
-
ground black pepper freshly ground (see tip for portioning)2 pinches
Nutrição por 1 Total recipe
Energia
3611 kcal /
15119 kJ
Proteína
48 g
Gordura
380 g
Hidratos de carbono
11 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
203 g
Sódio
939 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thicken Mode
17 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda