Dispositivos e acessórios
Hollandaise Sauce
Preparação 5min
Total 15min
1 Total recipe
Ingredientes
-
water (see tip for portioning)20 g
-
freshly squeezed lemon juice (see tip for portioning)40 g
-
unsalted butter diced (see tip for portioning)350 g
-
egg yolks from medium eggs (see tip for portioning)8
-
fine sea salt (see tip for portioning)½ tsp
-
ground black pepper freshly ground (see tip for portioning)2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Total recipe
Sódio
939 mg
Proteína
48 g
Energia
15119 kJ /
3611 kcal
Gordura
380 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
203 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thicken Mode
17 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Hollandaise
15min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Béchamel Sauce
15min
Béarnaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Béarnaise sauce
15min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Aïoli
5min