Dispositivos e acessórios
Hazelnut quince friands
Preparação 25min
Total 2h 25min
8 portions
Ingredientes
-
water850 g
-
quince peeled, cored and cut into 6-8 wedges (see Tips)1
-
olive oil for greasing
-
hazelnuts70 g
-
raw sugar70 g
-
egg whites4
-
natural vanilla extract1 tsp
-
brown rice flour60 g
-
olive oil80 g
-
soy milk (see Tips)60 g
-
honey warmed (optional)1 ½ tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Sódio
36.6 mg
Proteína
4.1 g
Energia
925.6 kJ /
220.4 kcal
Gordura
15.7 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
15.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fruit coulis
10min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Lemon or lime butter
15min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Café-style banana bread
1h 45min
Honey crème caramels
25h 55min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h