
Dispositivos e acessórios
Simple gluten free herb gravy
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter40 g
-
white rice flour (see Tips)1 tbsp
-
sorghum flour1 tbsp
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh herbs finely chopped (see Tips)2 tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
99.8 kcal /
419 kJ
Proteína
0.8 g
Gordura
8.3 g
Hidratos de carbono
5.4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
5.4 g
Sódio
288.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia