Dispositivos e acessórios
Simple gluten free herb gravy
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter40 g
-
white rice flour (see Tips)1 tbsp
-
sorghum flour1 tbsp
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh herbs finely chopped (see Tips)2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
288.7 mg
Proteína
0.8 g
Energia
419 kJ /
99.8 kcal
Gordura
8.3 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
5.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Gluten free pizza base
35min
Layered chicken dinner
1h 45min
Gluten free plain flour
5min
Rice pudding
50min
Coleslaw
10min
Apple sauce
20min
Traditional gravy
25min
Gluten free flatbreads
40min
Gluten free barbecue sauce
50min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min