Dispositivos e acessórios
Flaky filo fingers
Preparação 35min
Total 1h 30min
36 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2 - 3
-
olive oil20 g
-
frozen chopped spinach thawed and excess moisture squeezed out (approx. 250 g after moisture removed)500 g
-
feta cheese crumbled (see Tips)200 g
-
ricotta drained250 g
-
egg1
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
filo pastry (approx. 375 g)18 - 20 sheet
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
154.7 mg
Proteína
2.7 g
Energia
406 kJ /
203 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
4.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Peanut butter choc chip slice
1h 15min
Coleslaw
10min
Basic muffin mix
30min
Mediterranean carrot fritters
1h
Sausage dogs
2h 5min
Whoopie pies
1h 20min
Seeded sausage rolls
50min
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Gingerbread biscuits
2h 20min
Simple butter biscuits
3h 20min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Pikelets
35min