Dispositivos e acessórios
Beef burgers with cheese filling
Preparação 30min
Total 40min
8 pieces
Ingredientes
-
bread roll, dry1
-
water for soaking
-
fresh parsley stalks removed15 g
-
onions cut into halves130 g
-
oil plus extra for frying20 g
-
egg1
-
beef mince600 g
-
mustard20 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
hot paprika powder1 tsp
-
Cheddar cheese or any other medium-hard cheese, cut into 8 pieces (3 x 3 cm, 5 mm thick)150 g
-
oil
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
22 g
Energia
1395 kJ /
333 kcal
Gordura
25 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Burger time
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Cheesy Crust Pizza
2h 20min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pizza Margherita
2h 10min
Lasagne bolognese
2h 30min
Spicy sea bass (samke harra)
50min
Chicken with tomato sauce
1h
Tex-mex burger
4h 25min
Beef Stroganoff
45min
Quiche Lorraine
50min
Steamed Bread Rolls
2h 10min