
Dispositivos e acessórios
Beef burgers with cheese filling
Preparação 30min
Total 40min
8 pieces
Ingredientes
-
bread roll, dry1
-
water for soaking
-
fresh parsley stalks removed15 g
-
onions cut into halves130 g
-
oil plus extra for frying20 g
-
egg1
-
beef mince600 g
-
mustard20 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
hot paprika powder1 tsp
-
Cheddar cheese or any other medium-hard cheese, cut into 8 pieces (3 x 3 cm, 5 mm thick)150 g
-
oil
Nutrição por 1 piece
Energia
333 kcal /
1395 kJ
Proteína
22 g
Gordura
25 g
Hidratos de carbono
6 g
Fibra
0.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Burger time
10 Receitas
Suíça
Suíça