Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Meatballs
- 80 g stale white bread
- ½ onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp mixed herbs, dried
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g milk
- ½ tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour (starch)
- 1 garlic clove
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g button mushrooms, fresh, cut into thin slices
- 1 pinch fine salt, to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
- 200 g cream
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2238 kJ / 532 kcal
- Proteína
- 36.2 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Gordura
- 39.3 g
- Fibra
- 1.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Pork fillet with mustard
35min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Creamy turkey stew (TM6)
3 Std. 50 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1h
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Potato goulash
1h
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30 min