Dispositivos e acessórios
Couscous with Lamb and Vegetables
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
fresh coriander roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
onions quartered120 g
-
lamb shoulder meat cut into pieces (4 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrots150 g
-
turnips80 g
-
courgettes200 g
-
couscous, medium300 g
-
water850 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
raisins100 g
-
canned chickpeas drained260 g
-
saffron powder1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
37.6 g
Energia
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Gordura
44.5 g
Hidratos de carbono
104.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Bamia (okra and meat stew)
55min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Salmon Soufflé
1h
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1h 20min
Fatayer with cheese and mint
1h 5min
Spicy turkey skewers
1h
Red mullet couscous with peppers
Nenhuma avaliação
Arabian chicken with couscous
45min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1h 40min