Dispositivos e acessórios
Orange couscous with steamed salmon
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
41 g
Energia
3204 kJ /
767 kcal
Gordura
45 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Tomato Short Ribs Stew
Brak ocen
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Squid à la provençale
55 min
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min