
Dispositivos e acessórios
Red mullet couscous with peppers
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
red peppers cut into large pieces450 g
-
yellow peppers cut into large pieces280 g
-
green peppers cut into large pieces220 g
-
liquid fish stock250 g
-
lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)30 g
-
couscous300 g
-
olive oil2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
water350 g
-
red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)600 g
-
fresh coriander finely chopped15 g
Nutrição por 1 portion
Energia
583 kcal /
2439 kJ
Proteína
35 g
Gordura
16 g
Hidratos de carbono
75 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Explore Morocco
10 Receitas
Suíça
Suíça

Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça