Red mullet couscous with peppers
TM6 TM5 TM31

Red mullet couscous with peppers

( Nenhuma avaliação )

Ingredientes

  • 450 g red peppers cut into large pieces
  • 280 g yellow peppers cut into large pieces
  • 220 g green peppers cut into large pieces
  • 250 g liquid fish stock
    ou ½ fish stock cube (for 0.5 l) dissolved in 250 g water
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)
  • 300 g couscous
  • 2 tbsp olive oil
  • 1 pinch salt adjust to taste
  • 1 pinch freshly ground black pepper adjust to taste
  • 350 g water
  • 600 g red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)
  • 15 g fresh coriander finely chopped

Nutrição
por 1 portion
Energia
583 kcal / 2439 kJ
Proteína
35 g
Gordura
16 g
Hidratos de carbono
75 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas