Dispositivos e acessórios
Gochujang seafood risotto
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
gochujang paste (see tip)10 g
-
sesame oil20 g
-
Parmesan cheese40 g
-
olive oil50 g
-
mascarpone150 g
-
gochujang paste20 g
-
water1350 g
-
salt1 tsp
-
mussels, fresh, cleaned in shells300 g
-
shrimps, raw, medium, peeled150 g
-
fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)150 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
shallot cut in half1
-
risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
white wine50 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds (black)20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1603.2 mg
Proteína
35.8 g
Energia
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Gordura
39.1 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
12.8 g
Hidratos de carbono
77 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chilli garlic prawns
10min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Cucumber soup with prawn skewers
35min
Oysters with Lime Granita
Nenhuma avaliação
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Hornazo
Nenhuma avaliação
Savoury Crayfish Éclairs
1h 20min
Chicken Salad Sandwich Wraps
15min
Prawn Arrabbiata
30min
Chicken Congee
1h 30min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min