
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Steamed buns
- oil for greasing
- 300 g water
-
3
tsp dried instant yeast
ou 30 g fresh yeast crumbled - 500 g plain flour
- 2 tsp fine salt
Pulled pork
- 1000 - 1200 g pork shoulder, boneless
- 3 garlic cloves
- 120 g red onion (approx.1 onion), cut into halves
- 110 g carrot (approx. 1 carrot), cut into quarters
- 80 g celery stalks (approx. 2 stalks), cut into quarters
- 80 g fennel bulb (approx. 1/2 bulb), trimmed and thinly sliced
- 2 tart apples (e.g. Granny Smith), core removed and cut into eighths
- 40 g olive oil
-
2
tsp ground smoked paprika
ou 2 tsp ground sweet paprika - 1 tsp mustard
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp brown sugar
- 80 g vinegar
-
50
g molasses
ou 50 g golden syrup -
1
tbsp chicken stock paste, homemade
ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tbsp tomato purée
- 1 - 2 tbsp milk for brushing
- salad leaves to taste, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 891 kcal / 3745 kJ
- Proteína
- 48.9 g
- Gordura
- 40.7 g
- Hidratos de carbono
- 80.1 g
- Fibra
- 7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
Nenhuma avaliação
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Nenhuma avaliação
Prawn croquettes (croquetas de gambas)
9h 10min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Béarnaise Sauce
15min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3h
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Tangerine and Chocolate Log (French)
8h 55min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50min
Pasta Fagioli Soup
40min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min